Notícies


Els 4 cellers lauredians prenen part a la 51a edició de la fira internacional de vi, Vinitaly

És la primera vegada que els cellers de la parròquia, Casa Auvinyà, Casa Beal, Borda Sabaté i Mas Berenguer es donen a conèixer en un certamen internacional de la mà dels mateixos cellers. Fins demà, estaran presents al pavelló internacional de Vinitaly.

La fira, que té lloc a Verona, està considerada la segona més gran del món amb més de 4.000 expositors i 130.000 visitants provinents de 140 països. Destinada a visitants professionals, està considerada un dels millors aparadors internacionals per al món del vi i permet posar en contacte als cellers amb operadors i distribuïdors d’arreu del món.

Segons els cellers lauredians, la presència d’Andorra ha despertat força interès entre els visitants,  tant pel descobriment de la viticultura a Andorra, com per les característiques dels seus vins d’alçada que estan sorprenent positivament per la seva exclusivitat i per la manera que tenen d’expressar el territori.

La valoració del desenvolupament de la primera jornada és molt positiva pel públic professional que s’ha apropat fins l’estant d’Andorra i que permet als cellers presentar de manera directa els seus vins amb els interlocutors de sectors de la gastronomia i la distribució de vins a nivell del sector internacional.

Avui, Casa Auvinyà, Casa Beal, Borda Sabaté i Mas Berenguer presentaran de manera conjunta els seus vins en el marc dels tallers de degustació que porta a terme l’organització. La seva  participació a Vinitaly ha estat possible gràcies a col.laboració dels ministeris d’Agricultura i Turisme i de l’Associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra.