Notícies


Javier Gurruchaga repassa 40 anys d’èxits amb la mítica Orquesta Mondragón

Gurruchaga desplegarà damunt l’escenari de la plaça de la Germandat el repertori del ser darrer treball ‘Anda Suelto Satanás’ acompanyat d’un espectacle durant el qual es podran escoltar molts dels seus èxits, revisats i arranjats per a obtenir els sorprenents resultats que es podran escoltar avui. El nou disc repassa precisament aquests èxits de la mà de les veus de grans artistes i formacions del panorama musical espanyol que, en algun moment de la dilatada trajectòria artística de Gurruchaga, han coincidit amb l’artista.

El resultat, tal com ha avançat el mateix Gurruchaga durant la roda de premsa prèvia que ha ofert aquesta tarda, acompanyat del conseller de Cultura, Josep Roig, al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, és un espectacle que conserva l’energia i el caràcter de la seva música.

La formació posarà també en escena una de les noves cançons del darrer disc que ha impactat pel personatge que la protagonitza: el president dels Estats Units, Donald Trump, amb qui l’artista ha estat molt crític durant la presentació prèvia del concert d’avui.