Notícies


L’ONCA i Ramon Mirabet, la proposta per al concert del dilluns de Festa Major

Un dels plats forts de la Festa Major de Sant Julià de Lòria arribarà el dilluns 31 de juliol amb una proposta innovadora. Es tracta d’un concert que oferirà el cantant Ramon Mirabet, juntament amb l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA). Des del departament de Cultura s'ha apostat per sorprendre tots els assistents amb una fusió que aplegarà damunt l'escenari més de vint artistes.

El conseller de Cultura, Josep Roig, ha explicat que Sant Julià sempre ha estat un aparador de novetats musicals i enguany no podia ser diferent, així que "per això apostem per aquest maridatge tant atrevit i alhora interessant". El concert serà el dilluns 31 de juliol a les 22.30 hores a la plaça de la Germandat.

El director artístic de l’ONCA, Gerard Claret, que també ha estat present a la roda de premsa, ha destacat que “apostem per aquest tipus de concert, on interactuaran dos estils de música i s’aconseguirà un resultat molt enriquidor”.

Ramon Mirabet és conegut arreu per ser l’autor de la banda sonora de l’anunci d’Estrella Damm del 2016. L’any 2013 va treure a la llum el seu primer disc ‘Happy days’ i el segon àlbum ‘Home is where the heart is’ el va llençar l’any passat. En aquesta ocasió, el cantant també ha pogut ser present a la roda de premsa, on ha assegurat que li encanta viure experiències noves, i aquesta n’és una.

L’artista ha explicat que està molt content per venir a actuar al Principat d’Andorra, ja que serà la primera vegada que actuarà de forma oficial al país. “Tinc moltes ganes de tocar a Andorra però sobretot viure la Festa Major de Sant Julià”, ha explicat.

La Festa Major començarà el divendres 28 de juliol i s’allargarà fins al dimarts 1 d’agost.