Notícies


Més de 100 persones participen al 23è Concurs de Punts de Llibre

La Biblioteca Universitària de Sant Julià va acollir aquest dijous a la tarda el lliurament de premis del 23è Concurs de Punts de Llibre. En total hi van participar 111 persones en les diferents categories: de 3 a 5 anys se’n van presentar 33, de 6 a 8 anys van entregar el punt de llibre 32 infants, de 9 a 11 anys un total de 31, de 12 a 15 anys n’hi va haver dos, de 16 a 29 anys es van presentar set, i majors de 30 anys sis.

El conseller de Cultura, Josep Roig; la consellera de Social, Francesca Barbero; i la consellera de Turisme, Meritxell Teruel, van entregar els premis als guanyadors d’aquesta edició. En la categoria dels més petits, de 3 a 5 anys, el primer premi va ser per Maria Parramon i el segon per Ona Goicoecha. En aquesta categoria, el jurat va considerar donar una menció especial a Hèctor Garcia.

En la categoria de 6 a 8 anys, el primer premi va ser per Aitana Nuñez i el segon per Fiona Del Rio. Mathieu Detcheverry va ser el guanyador de la categoria de 12 a 15 anys i la segona posició va ser per Tomàs Manubens. De 16 a 29 anys, va guanyar l'Íngrid Rosell i el segon premi va ser per Alexandra Baró. Per últim, en la categoria de majors de 30 anys va guanyar Liliana Cacais, seguida de Yolanda Gomes.

Els guanyadors van ser premiats amb un lot de llibres i, a més, tots els punts de llibres que han estat guardonats com a primer premi es poden trobar impresos a la Biblioteca Comunal Universitària.