Notícies


10, 20, 30 de l'Esbart Laurèdia

El cap de setmana vinent, l’Esbart Laurèdia presentarà, 10, 20 30!. Un recorregut per tres efemèrides de la formació: 30 anys de l'estrena de l'espectacle Història i llegenda d'Andorra, 20 anys de la creació del Ball de la Mare de Déu de Canòlich i 10 anys de direcció artística de Jaume Torra.

En la roda de premsa de presentació de l’acte, el conseller de Cultura ha volgut destacar “la gran tasca pedagògica amb els més petits que són els que garanteixen la continuïtat del projecte”.

Tal com ha explicat Anna Mangot, 10, 20 30! l’integraran de 8 coreografies entre les que destaquen “El porrer de Sant Julià de Lòria”, una coreografia medieval amb presència de les donzelles, els “Balls de pijames”, “Els Bastoners” i ”Les cigarreres”.

Hi participaran el Cos de dansa, el Cos de dansa jove, els Bastoners i  els Veterans. Se'n faran dues representacions: dissabte 10 a les 22h i diumenge 11 a les 18h.
L'espectacle costarà 3 € i la recaptació íntegra es destinarà a La Marató de TV3 que aquesta any està dedicada al càncer. Les entrades es poden comprar a www.santjulia.ad/entrades o al Centre cultural i de congressos Lauredià.