Notícies


30 padrins de la parròquia participaran als II Jocs esportius de la gent gran

Els Jocs esportius de la gent gran se celebraran diumenge i dilluns vinent a Andorra la Vella. Es tracta d’un esdeveniment adreçat a persones majors de 60 anys que té per objectiu fomentar i fer visible la pràctica de l’activitat física en totes les edats.

Les jornades esportives mobilitzaran prop de 400 persones, 300 de les quals són participants a les competicions. D’aquests, 30 representaran a la nostra parròquia. Hi haurà competicions de 13 disciplines diferents que combinen l’esport i l’agilitat mental. Els avis lauredians participaran en natació, gimnàstica, tenis taula, ball en línia, escacs, billar de carambola i Rummikub.

La 2a edició dels Jocs esportius de la gent gran s’inaugurarà el  diumenge 16 a les 9 del matí a l’Estadi Comunal. Durant tota la jornada es faran les competicions. Dilluns a la tarda es reprendran i després es farà la cerimònia de cloenda i el lliurament de medalles.  

Aquesta cita esportiva està impulsada pel Govern, els 7 comuns, el Comitè Olímpic Andorrà i Solidaritat Olímpica i les 7 associacions de gent gran, així com la Federació que les agrupa.