Notícies


A l’agost, Vespres de Llegendes i Vespres de Museu i Música

Durant el mes d’agost, els Vespres d’Estiu no s’aturen. Després els Racons als quarts, els de Cinema i els d’Esport del juliol, la programació de l’agost està formada per 8 propostes: 6 de Vespres de Llegendes i 2 de Vespres de Museu i Música en col·laboració amb el Museu del Tabac.

El dijous 2, el concert “Pop cover per a quartet de corda” a càrrec d’Ensemble Ad Libitum donarà el tret de sortida a la programació. Serà a partir de les 22.30h, al Jardí del Museu del Tabac. Prèviament, els assistents podran fer la visita nocturna guiada al Museu o bé descobrir l’exposició temporal, “Hiperrealisme”.  

El mateix format es repetirà el 9 d’agost amb “Colors de saxo” a càrrec del Duet Piano Sax, també al Jardí del Museu del Tabac.

Els Vespres de llegendes misterioses sota la llum de la lluna, que arriben a la 5a edició, tornen amb algunes novetats. Es faran els divendres del mes d’agost i aniran a càrrec de la narradora Assumpta Mercader i amb el grup de música “Pardals”.

Com a novetat, canvien d’ubicació i ja no es faran a Casa Comuna sinó que serà una activitat itinerant pels carrers de la parròquia. Consisteixen en una passejada nocturna tot descobrint llegendes i anècdotes i acompanyada per música dels Pirineus.

Com cada any, s’acabarà amb una tertúlia i gaudint de coca i Ratassia de la Carmeta. La seva elaboradora, l’Eva Gómez, acompanyarà als assistents en algunes de les sessions i ens n’explicarà l’elaboració.

Aquest any també hi haurà una llegenda nova.

L’any passat, van gaudir de les llegendes unes 200 persones entre gent de la parròquia, del país, de l’Alt Urgell i també turistes.

És una activitat gratuïta però cal reserva prèvia. Les inscripcions es podran fer a l’oficina de Turisme.