Notícies


A la venda les entrades de “Hansel i Gretel”

La 4a Temporada d’Òpera ja està en marxa. La primera cita serà el cap de setmana vinent amb l’estrena de Hansel i Gretel, a l’auditori Claror. Les entrades, pel dissabte 9 a les 20.30h i pel diumenge 10 a les 18h ja es poden adquirir a la plataforma habitual: www.santjulia.ad/entrades

Seguint la línia d’Andorra Lírica d’obrir l’òpera a diferents entitats i col·lectius, per primera vegada aquesta representació comptarà amb més de 50 infants dalt de l’escenari. Serà l’estrena del Cor Infantil i Jove de l’Òpera d’Andorra en col·laboració amb els alumnes de l’Institut María Moliner els Petits Cantaires Lauredians, alumnes de l’IAEM i de l’Escola de Música de Puigcerdà.

El cartell de l’òpera el completaran Jonaina Salvador a la direcció, Juanma Casero i Irina Robles com a directors d’escena i en el repartiment Maria Casado en el paper de Gretel, Anna Tobella en el de Hansel, Ximena Agurto en el de bruixa i ninfa, Caroline de Mahieu en el de mare i Nin d’Arenes i Stéphane de Mahieu en el de pare.

També comptarà amb la col·laboració de l’Esbart Laurèdia.