Notícies


A punt per a la Fira de Santa Llúcia

Comencen els preparatius per poder obrir demà, a partir de les 12h, la Fira de Santa Llúcia. Avui, l'activitat és intensa a la plaça de la Germandat per deixar-ho tot a punt. Les veles que acolliran a la vintena de parades ja estan instal·lades i s'estan ultimant els darrers retocs. 

Com a novetat, aquesta edició la fira es tornarà a fer al carrer i passa de 2 a 3 dies: del divendres 8 al diumenge 10. Comptarà amb una vintena de parades que oferiran productes diversos: objectes de decoració típics del Nadal, torrons, dolços i figures del pessebre, entre altres.

Com cada any, s'han programat activitats per als més petits: tallers infantils, sessions de cinema... En paral·lel, s'ha apostat per la creació d'un espai gastronòmic al jardí del Bare Nostrum. Els 3 dies de la fira, de les 12h a les 14h, es farà una degustació que inclourà 3 ostres i 1 copeta de vi blanc a càrrec del restaurant Cantàbric a taula. Costarà 3 euros i comptarà amb l’actuació del DJ Reivilo amb música dels anys 60,70 i 80. A les tardes, de les 17h a les 19h, la degustació serà de vi bullit i tapa a càrrec del Bare Nostrum per 3,45€, també amb música del mateix DJ.

La fira s'inaugurarà divendres 8 a les 12h 30 i es tancarà a les 20h. Dissabte, els horaris seran de 10 a 8 i, diumenge, de 10 a 7.