Notícies


Arriba el Carnaval 2019

S'acosta el Carnaval. El 22 de febrer, la cercavila amb les escoles de la parròquia donarà el tret de sortida a un bon nombre d'activitats destinades a tota la família. Acompanyada de la xaranga, "Tocabemolls", la cercavila amb els infants dels centres educatius i de l'escola bressol l'Espill recorrerà el centre del poble a partir de les 10h. 

Abans però, i per anar escalfant motors, s'han orn¡ganitzat dos tallers. El de confecció del Carnestoltes se celebrarà el 14 de febrer i està adreçat a nens de 6 a 11 anys. El de maquillatge de les disfresses de ninotaires i dimonis del dia 20 està obert a adolescents de 10 a 15 anys. Tots dos tindran lloc a l'Escola d'Art i les inscripcions ja estan obertes. 

El cap de setmana del 2 i 3 de març se celebraran les activitats més tradicionals. Dissabte, la gimcana infantil i juvenil amb l'Agrupament Escolta i Guia Lauredià, la cercavila amb la Bruixa Tecla a càrrec de la Colla de Geganters i amenitzada per la batucada, "Toca-te'ls",  així com el pregó d'obertura i penjada del Carnestoltes a la plaça de la Germandat.

Diumenge, serà el torn de la Gran Rua, el concurs de carrosses i comparses, la botifarrada popular i el ball de disfresses. 

Dilluns de Carnaval es farà el concurs de botifarra, l'espectacle d'animació infantil i la despenjada, judici i cremada del Carnestoltes a càrrc de les Senyores i Senyors lauredians. 

Com és tradicional, la Biblioteca Comunal Universitària també ha programat 3 sessions de Bibliovacances de Carnaval: dilluns 25, dimecres 27 i dijous 28 de febrer. 

Més informació: Àrea de Cultura, tel. 744044.