Notícies


Arriba la màgia i la il·lusió del Nadal amb la Fira de Santa Llúcia

La Fira de Santa Llúcia començarà divendres 30 de novembre i s’allargarà fins diumenge 2 de desembre. Les principals novetats són, tal com ha explicat la consellera de Turisme, “la inclusió de la Fira de Playmobil, l’ampliació de l’espai gastronòmic i la caseta del Pare Noel que s’ubicarà a la plaça de la Germandat”.

L’objectiu del Comú és oferir un ampli ventall de propostes per a tots els públics, que tots els assistents puguin gaudir d’un cap de setmana intens i, alhora, donar vida a la parròquia, al seu comerç i a la seva restauració amb una oferta complementària a la d’altres parròquies.

El tret de sortida es donarà divendres a la tarda, a partir de les 17h, a l’envelat del Prat Nou amb la Fira de Playmobil. Hi haurà parades, tallers i s’exposaran diorames com ara un de 16m2 d’Egipte o bé un altre de dinosaures. Segons l’organitzador, Josep Birgós, “és un projecte familiar, no exclusiu per a col·leccionistes”.

Després de la bona acollida que va tenir l’any passat, s’ha tornat a apostar per l’espai gastronòmic, situat a l’aparcament de Reig Patrimonia. Aquesta edició s’ha ampliat amb una zona chillout. Divendres i dissabte, de les 8h a les 23h els assistents podran degustar tapes, còctels i altres begudes a càrrec de la Pizzeria Venècia i amenitzat per un DJ. D’altra banda, els migdies de dissabte i de diumenge es podran degustar 3 ostres i una copeta de vi blanc a càrrec del restaurant Cantàbric a taula i també amenitzat per un DJ.  

Aquestes activitats giraran entorn de la Fira de Santa Llúcia que començarà dissabte al matí, a partir de les 11, i que s’ubicarà a l’avinguda Verge de Canòlich, en el tram que va de la plaça de la Germandat a la plaça Calonge Sant Antoni. Comptarà amb una vintena de parades que oferiran productes diversos: objectes de decoració típics del Nadal, torrons, dolços i figures del pessebre, entre d’altres. Dissabte s’allargarà fins a les 8 de la tarda i diumenge també estarà oberta de les 11 del matí a les 7 de la tarda.

Pensant en els més petits, que són els que més intensament viuen la màgia d’aquestes festes, s’han programat activitats com animacions de carrer, tallers de manualitats i dues pel·lícules, “Coco” i “Mascotas”.

Com a novetat, també podran entregar les cartes al Pare Noel en una caseta situada a la plaça de la Germandat.