Notícies


Arribada de SS.MM. els Reis Mags d'Orient

Després d’un llarg viatge des del llunyà Orient, Ses Majestats els Reis Mags arriben el 5 de gener a la tarda  a Sant Julià de Lòria per recórrer els seus carrers llençant caramels tant a petits com a grans. La cavalcada, en la qual participen una cinquantena de persones, finalitzarà al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, on els Reigs Mags rebran els més menuts i recolliran les seves cartes.

Abans de donar el tret de sortida a la cavalcada, els Reis Mags faran una primera visita a l’Escola Bressol i seran rebuts per les autoritats a la Llar de Lòria cap tres quarts de cinc de la tarda.

Posteriorment, a les 18 hores, arrencarà la cavalcada a l’avinguda Verge de Canòlich fins arribar a l’antiga Casa Comuna, on hi farà la tradicional parada durant la qual els tres Reis portaran a terme l’adoració de l’infant Jesús. La comitiva enfilarà de nou l’avinguda fins al carrer Bonaventura Riera on enllaçaran fins a l’avinguda Rocafort. Des d’aquest punt seguiran el recorregut cap a les Arades i reprendran, en aquest cas en sentit descendent, l’avinguda Verge de Canòlich fins a la plaça de la Germandat.

Abans de començar amb el repartiments dels regals, Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar rebran les darreres cartes dels infants de la parròquia al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Com en anys anteriors, la comitiva estarà integrada per tres carrosses: una per cada rei i la de l’estel que encapçalarà la cavalcada que enguany està formada per una cinquantena de persones que, des de totes les carrosses, llençaran 500 quilos de caramels per a totes les persones que els donin la benvinguda.