Notícies


Art aborigen australià i abstraccions, d’Isabel Montfort

El vestíbul del Centre cultural i de congressos lauredià acollirà, a partir d’aquesta tarda, l’exposició Art aborigen australià i abstraccions, d’Isabel Montfort.

L’integren una trentena de quadres, principalment olis, acrílics, puntillisme i també tècnica mixta. Es tracta d’una sèrie influenciada per l’art aborigen australià, en concret, de la regió de Queensland.

És la segona vegada que Isabel Montfort, artista autodidacta aragonesa, exposa a Sant Julià de Lòria. Ara fa un any, el 31 de març del 2015 i juntament amb Manoli Tapias, va portar una exposició itinerant: Fibromiàlgia, convivint amb ella.  

Art aborigen australià i abstraccions  és una exposició cromàtica en colors aigua i terra inspirats en la formació rocosa Ulurú. També coneguda com Ayers Rock es troba al centre d’Austràlia. És sagrada pels aborígens i considerada el melic del món.

Els darrers anys, Isabel Montfort ha fet 132 exposicions col·lectives. A banda d’Espanya, ha exposat arreu del món: Estats-Units, Itàlia, Portugal, Romania, Suècia, Lituània i França, entre d’altres.