Notícies


Balanç positiu de l'activitat aquàtica de la Festa Major

Al voltant de 300 persones han gaudit, al llarg dels 5 dies de la Festa Major, de l'activitat aquàtica al riu Valira. Un balanç, segons ha manifestat el cònsol major, Josep Miquel Vila, "molt positiu". S'ha mostrat molt satisfet ja que ha permès "obrir el riu al poble". Hi han pres part tant gent de la parròquia, com del país i turistes. També ha explicat que de les 15 baixades en barca previstes, s'han efectuat totes excepte una que es va haver d'anul·lar pel mal temps. 

Tots els usuaris han contestat a una enquesta que ha permès determinar el seu grau de satisfacció. Vila ha explicat que no hi ha hagut cap queixa del funcionament de l'activitat i que s'ha consolidat com una alternativa familiar. De fet, la franja d'edat dels que l'han provat va dels 5 als 75 anys. 

El cònsol major ha aprofitat per tornar a agrair al Govern i a Feda la seva col·laboració per fer possible l'activitat. 

També ha subratllat que es continuarà amb la tasca de treure material del riu tenint en compte que ja s'han extret al voltant de 54 tones de deixalla. 

L'objectiu del Comú amb una activitat d'aquestes característiques és contribuir a desestacionalitzar el turisme entre els mesos d'abril i agost generant també un augment de les pernoctacions, sempre en col·laboració amb l'estratègia en matèria de turisme que promou el Govern.