Notícies


Cloenda del Consell d’Infants 2018-2019

Amb el final del curs escolar, arriba la cloenda del Consell d’Infants. A petició dels alumnes, l'11a edició s'ha centrat en la temàtica de la diversitat funcional. Per això, i per primera vegada, alumnes de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell han participat en les reunions de treball. De la feina feta al llarg del curs n'ha sorgit l'organització de la Festa de la Diver-Sió que tindrà lloc el proper 22 de juny a al plaça de la Germandat. 

Reunits a Casa Comuna, els 8 consellers del Consell d’Infants, han exposat les demandes que han treballat els darrers mesos i que tenen com a denominador comú la diversitat funcional.

Els 4 representants de l’Escola Francesa, Sofia Grau, Joël Parramon, Jan Hillaire i Ian Pires s’han centrat en proposar millores per a les persones amb mobilitat reduïda, com la instal·lació d’un semàfor acústic a la plaça Laurèdia i millores als accessos de diferents equipaments.

Els consellers de l’Escola Andorrana, Enric Martos, Martí Vidal, Èric Martinez i Júlia Bakshi també han coincidit a demanar millores destinades a les persones amb mobilitat reduïda, com passos de vianants.

La sessió ha estat presidida pel cònsol menor, Julià Call, i pel conseller menor, Joan Vidal.