Notícies


Continua la fase preliminar del I Concurs de cuina per a infants

La cuina de l’Escola d’Art ha estat aquest cap de setmana l’escenari de la segona jornada de la fase preliminar del I Concurs de cuina per a infants organitzat pel comú amb la presentació de deu noves propostes que venen a afegir-se a les quatre que es van presentar en l’estrena el 25 d’octubre. D’aquesta manera, 14 dels 26 aspirants ja han presentat al jurat les seves receptes de les quals tres accediran a la gran final. En la jornada d’aquest dissabte els plats presentats van ser un risotto amb bolets i carxofa, uns ous farcits, unes “migas” i un tronc de lluç amb cloïsses.

Diumenge els plats preparats i exhibits van ser unes salsitxes de frankfurt despentinades, uns canelons de bolets d’Andorra amb foie de la Cerdanya, un fricandó de vedella amb bolets i arròs, uns ous farcits, una carn de vedella amb salsa de pinyons i bolets de temporada i un risotto de ceps, cruixent de parmesà i trufa. En les properes setmanes, la resta dels aspirants continuaran presentant les seves propostes i un cop hagin passat tots serà el moment en que el jurat farà la tria dels tres que es disputaran el triomf final.