Notícies


El 3r cicle de lectures en francès es posa en marxa

Amb la voluntat d’obrir la cultura i la diversitat lingüística a la societat, el comú de Sant Julià de Lòria ha presentat aquest dimecres al matí el tercer cicle de contacontes en francès que s’iniciarà aquest dissabte i se’n farà un al novembre i un altre al desembre.

El conseller de Cultura, Josep Roig, ha posat en relleu que s’organitzen aquest tipus d’activitats per promoure la responsabilitat, la tolerància i el respecte entre les persones. Durant el primer i el segon cicle s’han dut a terme un total de sis sessions i es va comptar amb la participació de 226 persones.

La responsable de la biblioteca comunal universitària ha detallat la programació del cicle. Així, aquest dissabte a les 11 hores a la biblioteca s’explicarà el conte ‘Les 4 loups’, l’11 de novembre serà el torn ‘La chèvre biscornue’ i, a l’últim, el 2 de desembre els participants gaudiran de ‘Gourmandise’.

Les inscripcions són gratuïtes però les places son limitades. Cal fer la reserva trucant al 744 044 o bé enviant un correu electrònic a biblioteca@comusantjulia.ad