Notícies


El Laboratori de les Arts aposta per “Grease”

Aquest 2018 es compleixen 40 anys de l’estrena de la pel·lícula “Grease” protagonitzada per John Travolta i Olivia Newton-John. Com a homenatge, la segona edició del taller de teatre musical se centrarà en aquesta comèdia ambientada en els anys 50.

Després de l’èxit de “Jesucrist Superestar”, l’Escola Líquid Dansa, l’Espai de Música Moderna i L’Animal Escola de Teatre tornen a unir les seves disciplines en un projecte que començarà a caminar el proper dia 13. Tal com ha destacat el conseller de Cultura en la presentació que s’ha fet davant la premsa, “es tracta d’un projecte educatiu que consisteix en formar a les persones a través d’un projecte engrescador”.

Els assajos es faran al llarg de 10 dissabtes, a partir del dia 13, i no cal tenir experiència prèvia. Tampoc hi ha límit d’edat. Segons ha explicat Verònica Pérez, “una de les riqueses d’aquest taller és la complicitat intergeneracional, la idea és que hi puguin prendre part alumnes de diferents edats”.

A nivell musical, Oriol Vilella ha explicat que només es convocaran alumnes de cant. La complexitat de la banda sonora farà que l’interpreti el grup andorrà Madretomasa. Com a novetat, les lletres de les cançons es traduiran al català.

En l’àmbit de la interpretació, Irina Robles ha destacat que “es treballarà intensament la part coral de l’espectacle. Les coreografies són molt vistoses i impactants. Per això, es donarà protagonisme al cor, que tothom pugui formar-se per igual”.

Les inscripcions encara estan obertes i es poden fer a inscripcions.cccl@comusantjulia.ad. La presentació del taller es farà el 18 de març.