Notícies


Els comuns de Sant Julià de Lòria i la Massana signen un conveni de col·laboració amb Andorra Lírica

La 5a Temporada d’Òpera gaudirà de més espectacles i d’un nou escenari que se sumarà a l’Auditori Claror. Gràcies a l’acord que s’ha signat entre els dos comuns i l’associació, el teatre de Les Fontetes acollirà òperes de petit format. Un pas més per consolidar el projecte líric.

Tal com ha destacat el conseller de Cultura, Josep Roig, “és un dia important per la cultura i per l’òpera del país”. En el mateix sentit, la consellera de la Massana, Jael Pozo, ha manifestat que “la cultura uneix les dues parròquies i, més enllà de l’òpera, també col·laborem en altres àmbits com el cicle Nascuts per Llegir”.

La col·laboració entre el Comú de Sant Julià de Lòria i Andorra Lírica va començar el 2016 i s’han fet quatre temporades d’òpera amb 10 obres: Carmen, Vídua Alegre, la Gata metamorfosada en dona, la Traviata, Festa Lírica, Totto Mozart, L’Elisir d’Amore, La Corte del Faraó, Il Barbiere de Siviglia, Hansel i Gretel. N’han pogut gaudir al voltant de 6.600 espectadors.

La Massana, per la seva banda, va ser el primer escenari on es va estrenar Andorra Lírica i ha acollit el Bilíric, Traviata i el concert de Nadal, el desembre passat.

Segons Guillem Formé d’Andorra Lírica, aquest acord entre les tres institucions “implica un reconeixement al projecte, que Andorra tenia ganes d’òpera, que una formació apostés per la gent del país”.