Notícies


Irineu Esteve i Carola Vila guanyen la Copa Sportful

Aquest cap de setmana s’ha disputat, a Itàlia, la Copa Sportful de roller-ski. Una prova que han guanyat, en categoria sènior Irineu Esteve, i en júnior Carola Vila. Els andorrans han competit al costat de la majoria dels equips de la Copa del Món d’esquí de fons.

Esteve i Vila han posat en pràctica la preparació de la pretemporada amb dos bons resultats en una cursa amb 9,5 km en pujada en la modalitat de roller-ski.

L’esquiador de l’Esquí Club La Rabassa Naturlandia s’ha imposat en la prova sènior amb un crono de 31.28. Segons el seu entrenador, Joan Erola, “L’Irineu s’ha jugat aquesta cursa a l’sprint l’any passat. La idea era quedar-se sol al davant amb els menors corredors possibles. Al primer quilòmetre ja s’ha quedat sol. Al segon i tercer els ha tret gairebé un minut. Ha fet una pujada molt bona. Estem molt contents perquè la feina que estem fent sembla que va molt bé”.

Per la seva banda, Carola Vila ha finalitzat en primera posició júnior i en el top 10 sènior. Erola assenyala que “la Carola ha fet una pujada molt bona i la carrera llarga amb un molt bon rendiment”.