Notícies


Irineu Esteve i Carola Vila participaran al Mundial absolut

Després dels bons resultats al Mundial de Lahti, els dos fondistes de Naturlandia, Irineu Esteve i Carola Vila, participaran al Mundial absolut de finals de febrer. Així ho han anunciat en una roda de premsa a la qual també ha assistit el conseller d'Esports, Pere Pràxedes. 

Per a Vila, serà la seva 1a participació i la idea és que agafi experiència. Per això, participarà a la cursa de 10 km estil clàssic. Segons Joan Erola, l’esquiadora ha fet un salt important aquesta temporada i l’objectiu és “posicionar un altre corredor de futur perquè d'aquí dos o tres anys el puguem tenir a un nivell bo a la Copa del Món”.

Irineu Esteve, per seva banda, disputarà 3 proves: l'skiatló de 30 km, els 15 km clàssic i els 50 km estil lliure. Segons el seu entrenador, la seva fita és "intentar estar entre els 30 millors al Mundial. A l'últim ho vam aconseguir en una cursa, als Jocs Olímpics també. Aquest any, hem d'intentar ser entre els 30 millors a més d'una cursa".

El proper cap de setmana, Vila prendrà part a una Copa d'Europa i, mentrestant, Esteve prepararà el Mundial a Itàlia. El Campionat del Món absolut tindrà lloc del 20 de febrer al 3 de març a Seefeld, Àustria.