Notícies


L’ambaixada d’Espanya i el Comú presenten l’obra “24 horas en la vida de una mujer”

El programa de la 54a Temporada de Teatre continua desplegant-se i la propera setmana serà el torn de la representació “24 horas en la vida de una mujer”. La producció és una adaptació en format de musical basada en la novel•la del mateix nom escrita per l’alemany Stefan Zweig ara fa prop d’un segle i arriba a l’auditori Claror de la mà del Comú de Sant Julià de Lòria i l’ambaixada espanyola amb la rutilant etiqueta que dóna haver guanyat el premi Broadway World l’any passat.

Amb un cartell d’excepció, encapçalat per l’actriu Silvia Marsó, l’obra relata la relació entre una dona profundament deprimida per la recent mort del seu espòs i un jove del qual ella n’evita el suïcidi després de veure’l perdre tots els diners al casino de Montecarlo. La vídua s’ofereix a fer-se càrrec del seu allotjament aquella nit i també a donar-li una quantitat de diners perquè abandoni la ciutat l’endemà i pugui saldar els deutes. “Surt aquella virtut humana que fa que uns ens poguem ajudar als altres”, ha explicat el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila sobre el fil conductor.

De la seva banda, l’ambaixador espanyol, Ángel Ros ha explicat que l’obra està dins del catàleg que el ministeri d’Afers Exteriors del país veí posa a disposició de l’ambaixada per desplegar la seva acció cultural a Andorra. En aquest sentit, Ros ha destacat que “és un plaer i un honor poder col•laborar amb aquesta temporada de teatre”.

En relació al que relata l’obra i el que pot representar des del punt de vista dels actors, el conseller de Cultura, Josep Roig ha assegurat haver llegit una entrevista de Silvia Marsó i ha dit que “sobre la temàtica de fons, ella dissortadament ha estat molt vinculada”, ja el pare de l’actriu hauria patit problemes de ludopatia.

Els tiquets es poden adquirir al vestíbul del Centre cultural o bé a www.santjulia.ad/entrades i l'obra s'estrenarà a l'auditori Claror el proper 21 de febrer a les 21.30 hores.