Notícies


L’Escena Nacional d’Andorra convoca un càsting d’actors i actrius per l’espectacle teatral ‘Andorra’ de Jean Camp basat en la novel·la d’Isabel Sandy

La direcció artística d’”Andorra” anirà a càrrec de Juanma Casero i l’espectacle, que esta produït íntegrament per l’ENA, es presentarà el proper 27 de març.

El càsting està obert a actors amb o sense experiència prèvia. Es requereixen perfils joves, d’entre 16 anys i 25 anys i adults fins a uns 70 anys. Es farà el 25 de gener de les 19h a les 21h i el 26 de les 10h a les 12h. Els interessats han de confirmar l’assistència a produccio@ena.ad o bé trucant al 744 044.

“Andorra” és la traducció del drama en quatre actes de Jean Camp a partir de la novel·la d'Isabelle Sandy. Encara que existeixen precedents en format de ràdio-teatre als anys 30 i 40 a França, així com la versió cinematogràfica D'Emile Couzinet del 1941, amb aquest espectacle serà la primera vegada que es representi l'obra a escena i en llengua catalana. La història transcorre a l'Andorra de començaments del segle XX amb una societat patriarcal i rural on la família i l'honor d'aquesta és més important que l'individu.