Notícies


La 27a Sant Silvestre aposta per un circuit més urbà

El 27 de desembre es tornarà a celebrar una nova edició de cursa Sant Silvestre. Un esdeveniment esportiu que arriba amb una novetat important: el canvi del traçat de les 3 curses que tindran com a punt de sortida i arribada l’aparcament del Prat Gran, a l’avinguda Verge de Canòlich.

Les dues darreres edicions, les curses Júnior i Absoluta sortien del centre comercial E-Leclerc - Punt de Trobada, a la CG1. Però, aquest any serà impossible ja que es tracta de la zona afectada per l’esllavissada que va tenir lloc a la zona de la Portalada el passat estiu.

Per la 27a edició, es mantenen els 3 recorreguts:

-       el BABY per a infants de fins a 8 anys que és de 300 m

-       el JÚNIOR per a infants de 9 a 16 anys i que consta de 2.200 m

-       i l’ABSOLUT que està adreçat a majors de 17 anys i també és de 2.200 m

Tots els participants hauran de córrer amb el barret de Pare Noel i amb el xip de l’organització i els que acabin la cursa s’emportaran un lot de Nadal.

A més, hi haurà premis pels 3 primers classificats de cada categoria, nois i noies, que finalitzin amb el barret del Pare Noel i per les 3 millors disfresses individuals i de comparsa.

També se sortejarà un IPhone X entre els inscrits en la categoria Absoluta, una Playstation 4 Fortnite pels de la categoria Júnior i una bicicleta Felt pels de la Baby.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de la web: www.santsilvestresantjuliadeloria.com o bé de forma presencial al Centre Esportiu.

Els dorsals es podran recollir, el mateix dia de la cursa, al centre comercial E-Leclerc - Punt de Trobada de les 10h a les 17h, o bé al Centre Esportiu de les 17.30h a les 21h.

Com  que la Sant Silvestre és una cursa solidària es destinarà el 100% de la recaptació a Càritas Parroquial.