Notícies


La 53a Temporada de teatre conjunta aposta fort per les produccions nacionals

L’auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià ha estat l’escenari per presentar aquest dimarts davant els mitjans de comunicació la 53a Temporada de teatre conjunta entre els comuns de Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella. Un total de set representacions de les quals quatre són produccions nacionals el que evidencia l’aposta de les dues corporacions pel teatre andorrà.

Pel que fa a les representacions que tindran lloc a la parròquia de Sant Julià de Lòria, el programa aixecarà el teló el 27 de setembre amb la peça Les cigonyes venen de Tailàndia, una obra de l’Escena Nacional Andorrana i la companyia McGregor Teatre. El 25 d’octubre serà el torn per a la prestigiosa Edmond, premiada amb cinc Molières i que s’organitza de forma conjunta amb l’ambaixada francesa. Ja els dos darrers dies de novembre i el primer de desembre, la Cia És Grata ens oferirà Salsa Mornay que servirà per celebrar el vintè aniversari del grup teatral lauredià. I el colofó el posaran les habituals quatre representacions per Nadal i Reis d’Els Pastorets que enguany arriben a les 25 edicions.

El conseller de Cultura del Comú lauredià, Josep Roig ha destacat que el “donar sortida a produccions en clau nacional dota de sentit i contingut a l’esforç que fem des de les dues corporacions”. Tota la programació, els preus, els horaris i d’altres detalls es poden consultar al lloc web www.santjulia.ad