Notícies


La corte de faraón

Els propers 12 i 13 de maig arribarà el darrer espectacle de la temporada lírica: La corte de faraón. “Una barreja de sarsuela, revista, opereta i vodevil” segons la seva directora, Jonaina Salvador. La soprano també l’ha definit com “el segon plat fort de la temporada” després de Tutto Mozart.

La corte de faraón comptarà novament amb la participació d’artistes del país i professionals del món de la lírica com Jonaina Salvador, Joel Pla, Guillem Forné o Francisco Amat. També hi prendran part l’Esbart Laurèdia i el Cor de l’Òpera d’Andorra que anirà acompanyat per nenes del Cor del Col·legi Espanyol María Moliner. En aquest sentit, el conseller de Cultura, Josep Roig, ha subratllat que “servirà per donar visibilitat a artistes del país, per crear espais que serveixen per generar coneixement i posar en valor els nostres artistes que cada vegada són més i tenen més projecció”. També ha destacat que, amb les dues primeres peces, la temporada lírica ha aplegat a unes 1500 persones.


La corte de faraón transcorre a Egipte. La trama de l'espectacle posarà contra les cordes l'esclau de la dona del general Putifar, que es nega a mantenir relacions amb ella. Lota, la dona del general, se sentirà traïda i acusarà l'esclau, Casto José, davant de la reina d'haver abusat d'ella. La reina, que també se sent atreta per l'esclau, intentarà aprofitar-se de la situació per aconseguir conquistar Casto José. Per sortir de l'embolic, l'esclau buscarà l'ajuda del faraó.

L'espectacle s'interpretarà el proper 12 i 13 de maig, a dos quarts de nou el dissabte i a les sis el diumenge a l'Auditori Claror.