Notícies


La fira de Santa Llúcia i les activitats paral·leles congreguen a nombrosos assistents

La fira de Santa Llúcia és un dels esdeveniments destacats del calendari nadalenc que dona el tret de sortida a un mes d’activitats tradicionals i molt familiars.

Diumenge, van ser molts els que no es van voler perdre la fira que es va celebrar a la plaça de la Germandat. A banda de les parades de productes típics, les propostes paral·leles, com la música en directe o els tallers infantils, també van atreure a un nombrós públic.

Unes 800 persones van passar per la fira del Playmobil que va acollir el Centre cultural i de congressos lauredià. Pel que fa als més petits, una 40a de nens i nenes van prendre part al taller de manualitats nadalenques i una 60a van anar a veure la pel·lícula “Toy Story 4”.

Els comerciants lauredians també van apreciar els tallers eco-tips per aprendre a embolicar regals i a decorar aparadors que van aplegar a 20 assistents.

La propera activitat nadalenca serà el tradicional concert de Nadal que se celebrarà el 14 de desembre a l’església parroquial i al qual assistiran la Coral de la Llar de Lòria, els Petits Cantaires Lauredians, la Coral Rocafort i, com a convidat, l’Orfeó Andorrà.