Notícies


La Fira del Vehicle d’Ocasió creix per arribar a un centenar de vehicles exposats

El cap de setmana de l’11 i 12 de maig l’aparcament del Camp Gran acollirà una nova edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió. S’hi podran trobar cotxes, motos i autocaravanes d’ocasió, nous i seminous. En total, un centenar de vehicles. Els horaris seran dissabte de les 10h a les 20h i diumenge de les 10h a les 19h.

Tal com ha destacat la consellera de Turisme, Meritxell Teruel, “l’objectiu és oferir un ampli ventall de propostes per a tothom que vulgui adquirir un vehicle, o simplement passar una estona agradable passejant per la fira i, a la vegada, generar vida a la parròquia i als seus establiments comercials i de restauració”. 

Hi prendran part 10 concessionaris del país, 6 més que l’edició passada. Per això, s’espera almenys doblar la xifra de 15 vendes assolida l’any passat.

Com a novetat, la fira comptarà amb la presència de l’únic concessionari d’Andorra especialitzat en vehicles americans nous, d’ocasió i clàssics. Segons ha assenyalat la gerent d’ USA Motor SS, Roser Sorribes, portaran una desena de cotxes a la fira. D’aquests, dos han estat presents a la presentació davant la premsa, a la plaça de la Germandat: un Mustang de 1965 i un altre del 2018.

Per animar la fira, també s’han programat diferents activitats paral·leles. Hi haurà 2 simuladors de vehicles aptes per a totes les edats.

A més, l’Associació Andorrana de Vehicles Antics també tindrà el seu espai amb exposició de vehicles.

Igual que l’any passat, la Fira del Vehicle d’Ocasió coincidirà amb la Ruta de la Tapa.