Notícies


La Llar de Lòria presenta les activitats del curs 2019/2020 amb importants novetats

Els padrins de la Llar de Lòria no paren i ja estan preparats per iniciar un nou curs d’activitats després que hagi finalitzat l’estiu i les vacances. Aquest dimecres a la tarda, la consellera de Social, Francesca Barbero ha presentat l’ampli ventall d’opcions en companyia dels monitors que imparteixen les diferents classes i en presència de prop d'un centenar dels potencials usuaris. Cadascú d’ells ha exposat les novetats que s’introduiran enguany, entre les quals destaca la musicoteràpia, els cursos d'informàtica i xarxes socials i el tennis taula. El nou curs començarà a partir del pròxim 10 d’octubre i s’allargarà fins a finals de juny, i l’objectiu del comú és assolir la mateixa xifra de participants que va registrar el darrer curs, en el qual van participar més de 250 usuaris.

Barbero ha confirmat que el ioga és un dels tallers que continua tenint més èxit entre els padrins, ja que “els grups els tenim sempre completament plens els dos dies” que es duu a terme l'activitat, així com les sessions esportives i els tallers de memòria. Pel que fa a les novetats, la consellera ha exposat que són els mateixos usuaris qui les plantegen al centre, ja que “quan acabem les activitats al mes de juny els hi fem una enquesta i recollim tot el que els hi agrada”.

D’aquesta manera, s’ha copsat que després d’haver introduït el 2018 diferents cursos de català, enguany “ens demanaven fer un curs d'iniciació” per totes aquelles persones que volen formar-se més en llengua catalana i desfer-se de “la vergonya” que els hi suposa parlar català en públic. Pel que fa a l'activitat del tenis taula, s'estudiarà poder arribar a fer en un futur una lliga i competicions interparroquials. Les principals activitats (ioga, memòria, 'country', treballs manuals, zumba i musicoteràpia) tenen un cost de 15 euros per trimestre. El curs de reflexologia podal té un preu de 10 euros per sessió i, el de punt i costura, compta amb un import de 15 euros a l'any. Per a més informació, des del comú es recorda que tots els interessants es poden adreçar a la Llar de Lòria i també consultar les diferents opcions a www.santjulia.ad