Notícies


La segona Setmana de la Gent Gran oferirà una quinzena d’activitats adreçades a padrins de totes les parròquies

Entre els propers 1 i 7 d’octubre tindrà lloc la segona edició de la Setmana de la Gent Gran i s’espera que, com en la primera edició, hi participin persones de més 60 anys de tot el país. Cuina, esports, billar francès, música, teràpies clíniques i manualitats són, entre d’altres, la quinzena d’activitats incloses en el programa que posarà el punt i final el darrer dia amb un vermut i ball.

En opinió de la consellera de Serveis Socials i Participació Ciutadana, Francesca Barbero, la iniciativa té com a objectiu “oferir un ampli ventall d’activitats i al mateix temps mostrar hàbits de vida saludables que propiciïn un envelliment actiu”. De la seva banda, la cap del departament, Montse Cobo ha repassat el programa dient que “l’hem fet amb la col•laboració de la gent gran com a mostra d’agraïment envers ells que ens han ajudat a formar la identitat que tenim ara mateix”.

El programa es desplegarà en diversos indrets, tant interiors com exteriors. A més, la Setmana de la Gent Gran és l’antesala del desenvolupament de l’ampli programa d’activitats i tallers que cada any ofereix la Llar de Lòria i que comença el 8 d’octubre. Totes les activitats previstes per a la segona Setmana de la Gent Gran és poden consultar a la web del Comú de Sant Julià de Lòria, www.santjulia.ad