Notícies


La Vuelta España arribarà a Sant Julià de Lòria els dies 14 i 15 de setembre

La nostra parròquia serà final de dues etapes de La Vuelta Ciclista a Espanya 2018.

Divendres, l’etapa 20 amb origen a Lleida acabarà a La Rabassa, a la Cota 2.000 de Naturlandia. La circulació de vehicles quedarà interrompuda durant el pas dels corredors, en els trams viaris de la frontera Hispanoandorrana, CG1, Sant Julià de Lòria, avinguda Francesc Cairat, plaça Laurèdia, CS- 130, carretera de la Rabassa, Auvinyà, Juberri i fins a la cota 2.000.

L'horari de pas dels primers corredors està previst a les 17.06 h a la frontera Hispanoandorrana, a les 17.10 h a Sant Julià de Lòria, a les 17.14 h a Juberri, a les 17.28 h a la Cota 1.600 de Naturlandia i a les 17.40 h arribada a la Cota 2.000 de Naturlandia.

La circulació es tancarà a partir del pas del cotxe pilot del Servei de Policia amb banderes vermelles i s'obrirà novament després del pas del motorista del Servei de Policia amb banderes verdes. El pas de la caravana publicitària, que farà el mateix itinerari que els corredors en carretera oberta, es preveu a partir de les 14.45 h.

El dissabte 15 de setembre, es durà a terme l'etapa 20 amb sortida a Escaldes-Engordany i arribada al Coll de la Gallina, al Santuari de Canòlich. La circulació de vehicles quedarà interrompuda en els següents trams viaris durant el pas dels corredors: carrer Veedors (Escaldes-Engordany), carrer Paraires, avinguda Consell de la Terra, carrer del Valira, carrer de la Unió, CG-1, carretera de l'Obac, avinguda Tarragona, CS-101 carretera de la Comella, Escaldes-Engordany, CG-2, Encamp, avinguda de la Bartra, CS-210, passatge antic camí d'Escaldes, carretera de les Riberaigües, carretera de Vila, CS-310, carretera de Beixalís, Anyós, CG-3, La Massana, avinguda St. Antoni, avinguda del Ravell, avinguda del Través, Ordino, avinguda del pont d'Ordino, avinguda del Casamanya, CS-340, carretera del Coll d'Ordino, CS-240, carretera de Montaup, Canillo, CG-2, avinguda St. Joan de Caselles, Encamp, CS-210, passatge antic camí d'Escaldes, carretera de les Riberaigües, carretera de Vila, CS-310, carretera de Beixalís, Anyós, CG-3, túnel dels Dos Valires, CS-200, carretera d'Engolasters CS-101, carretera de la Comella, CG-1, avinguda de Salou, rotonda de la Margineda, rotonda d'Aixovall, CG-6, carretera d'Os de Civís, Bixessarri, CS-600, carretera de Canòlich, Santuari de Canòlich.

L'etapa s'iniciarà amb la sortida del gruix de ciclistes a les 14.54 h al carrer Veedors i es preveu que els primers corredors arribin al santuari de Canòlich sobre les 17.40 h.

Pel pas de l'etapa, la circulació es tancarà a partir del pas del cotxe pilot del Servei de Policia amb banderes vermelles i s'obrirà novament després del pas del motorista del Servei de Policia amb banderes verdes.