Notícies


Les “Llegendes misterioses sota la llum de la lluna” congreguen a més de 250 assistents

Els Vespres d’Estiu d’agost finalitzen amb un balanç molt positiu d’assistència de públic. Les 4 sessions de Llegendes misterioses sota la llum de la lluna protagonitzades per la narradora, Assumpta Mercader, i el grup de música dels Pirineus, Els Pardals, han aplegat a 258 persones. Una xifra superior a la registrada en edicions anteriors. El 2018 n’hi van prendre part 200 i el 2017 van ser 156.

De fet, cada dimecres d’agost s’ha penjat el cartell de complet superant la cinquantena d’assistents. Tot i que la majoria ha estat gent del país, el 80% del total, també s’ha notat un augment de turistes que han volgut aprofitar la seva estada a Andorra per descobrir llegendes i anècdotes de la parròquia.

La novetat d’introduir la temàtica de les bruixes a les narracions d’aquest any ha estat ben rebuda pels participants que han valorat molt positivament conèixer històries poc conegudes del patrimoni immaterial del país i de Sant Julià de Lòria.

També en el marc dels Vespres d’agost, 116 espectadors van assistir al Vespre de Museu & Música que va incloure visites nocturnes guiades al Museu del Tabac, visites lliures a l’exposició temporal i el concert, Una vetllada de pel·lícula.