Notícies


Naturlandia atura les activitats fins a la temporada d'hivern

Naturlandia dona per finalitzada la temporada d'estiu - tardor aquest dijous, tancant les seves instal·lacions fins a la represa de l’activitat al novembre. Fins ara, mantenia obert de dilluns a divendres el restaurant la Borda i el Parc d'animals (Cota 2000) i els caps de setmana les activitats de les dues cotes.

La data prevista de tancament s'havia fixat per a l'1 de novembre amb un seguit d’activitats lúdiques programades. Però, l'evolució de la situació epidemiològica a les zones geogràficament més pròximes l’ha fet avançar. Les mesures que cal adoptar condicionen el servei que es dona i l'experiència del client i, davant el risc de no poder mantenir l'estàndard de qualitat requerit, i amb l'obligació de protegir l'equip, els responsables del parc han optat per aturar l'activitat turística. D'aquesta manera, Naturlandia pren la decisió amb cautela i amb l’objectiu d’avançar-se a una situació de risc.

A partir d’ara, els esforços se centraran a preparar la temporada d'hivern que podria avançar-se ja que l'activitat del parc no depèn exclusivament de la neu. La data prevista per reprendre l'activitat seria el 21 de novembre, coincidint amb l'inici de la temporada d'hivern.

Els clients que havien fet reserva per les activitats previstes per aquests dies rebran l’abonament íntegre de l’import la seva compra.