Notícies


Naturlandia enceta una nova etapa amb el nomenament d’un nou director general i l’objectiu de professionalitzar el Consell d’Administració de la societat a curt termini

El Consell d’administració de Camprabassa S.A. ha decidit avui rescindir el contracte de prestació de serveis de la societat Fresh from the lab S.L., representada pel Sr. Enric Ordóñez que, fins al moment, assumia la direcció executiva i estratègica del projecte de Naturlandia. De la mateixa manera,       també deixa les seves funcions el Sr. Roger Vázquez, encarregat del control

d’operacions del parc.  

Tal com ha assenyalat el president del Consell d’administració de Camprabassa S.A. i cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, l’objectiu és donar un nou enfocament a la gestió de Naturlandia i treballar perquè sigui un revulsiu econòmic per a la parròquia.

 

Aquest canvi de rumb en la gestió comporta un relleu en la direcció de la societat que assumirà el Sr. Xabier Ajona i aconseguir la professionalització del Consell d’Administració com a primer objectiu.

 

La incorporació del nou director general de Camprabassa S.A. es farà efectiva el proper 1 de juny.

Xabier Ajona és un professional del sector de la neu amb una dilatada experiència en tasques directrius, tant a Andorra, com a fora.


El Consell d’Administració, conjuntament amb el nou director general, s’ha reunit aquest matí amb els treballadors del parc per informar-los dels canvis que s’han adoptat avui.