Notícies


Naturlandia tanca la temporada d’hivern amb 36.000 visitants

Entre l’1 de desembre del 2017 i el 2 d’abril del 2018 Naturlandia ha rebut un total de 36.238 visitants, el que suposa una mitjana de 370 usuaris diaris.

En la majoria de casos els visitants han optat per l’entrada única, sent el Tobotronc, les motos de neu, el parc d’animals i el forfet d’esquí, en aquest ordre, les activitats amb major acceptació.

Enguany cal destacar una molt bona temporada de neu, amb la totalitat de les activitats de neu disponibles al llarg de la temporada: els 15 quilòmetres de pistes d’esquí de fons, les raquetes de neu, la pista de trineus i les motos de neu.

Pel que fa als períodes de vacances el balanç és positiu. El primer pont de la temporada, la Constitució espanyola i  la Puríssima, es va registrar un increment del 17% en visitants respecte al 2016. Pel que fa al Nadal es van igualar les xifres de la temporada anterior tot i que enguany es van registrar dos dies de mal temps que van afectar al normal desenvolupament de les activitats. Cal destacar les visites rebudes el 31 de desembre, amb un total de 1.100 usuaris al llarg d’aquella jornada.

Aquesta temporada els registres de les vacances de Carnaval han estat inferiors a les de l’anterior, sobretot a causa del fred que es va produir aquells dies, amb temperatures de fins a  -15 graus que van afectar el normal desenvolupament de totes les activitats a l’aire lliure.

Durant la Setmana Santa s’ha registrat al voltant d’un 10% menys de visitants. Les bones condicions de neu de les estacions d’esquí del país han restat turistes a Naturlandia, cosa que l’any passat no va ocórrer ja que la Setmana Santa va celebrar-se a mitjans d’abril.

Constata la davallada de Carnaval i Setmana Santa el fet que en períodes vacacionals es produeixen nombroses reserves d’última hora i amb molta variabilitat en funció de la meteorologia.

Pel que fa a l’esquí escolar i grups escolars s’ha registrat un augment del 8,8% respecte a l’hivern anterior.

En termes generals, la temporada d’hivern ha estat positiva per les bones condicions de neu, si bé les temperatures extremes han penalitzat algunes activitats, sobretot l’operativa del Tobotronc, força perjudicada en dies de mal temps, neu i fort vent.

Actualment, el parc es troba en parada tècnica fins el 27 d’abril. La reobertura està prevista pel dia 28, amb la posada en marxa de totes les activitats en ambdues cotes. Caldrà esperar el desgel per acabar de confirmar les activitats disponibles a la cota 2000.