Notícies


Nou curs a La Trapa

Ja ha començat el nou curs a La Trapa, Taller de cultura. Com cada any, i en col·laboració amb les escoles Líquid Dansa, l’Espai de Música Moderna i L’Animal, Escola de Teatre, s’oferiran classes de dansa, música, teatre i Laboratori de les Arts per a infants a partir de 5 anys, joves i adults.

En l’àmbit musical, s’imparteixen classes de sensibilització musical, de baix, bateria, harmònica, piano i violí, de guitarra elèctrica o acústica, de cant modern i de conjunt vocal. Un programa flexible adaptat a les necessitats, preferències i inquietuds musicals de l’alumne.

Pel que fa a la dansa, es treballa la tècnica pròpia de cada estil i tots els aspectes referits al ritme, la coordinació i la consciència corporal, entre d’altres. Els alumnes poden triar entre classes d’introducció a la dansa, Jazz, dansa contemporània i creativa i Hip Hop.

En teatre, depenent de les edats s’entra a formar part dels diferents grups teatrals de l’escola: els Animalons lauredians, els Animals fantàstics o els Animals lauredians.

Paral·lelament, durant el primer trimestre, el Laboratori de les Arts ofereix juntament amb les 3 escoles, diferents propostes formatives complementàries a la formació regular en forma de monogràfics. Durant el segon trimestre, el taller de teatre musical culminarà amb la representació d’un espectacle.

Més informació i inscripcions a La Trapa, Taller de cultura, Tel 744044, inscripcions.cccl@comusantjulia.ad