Notícies


Nova proposta artística per a l’estiu

El proper mes de juliol, l’Escola d’Art oferirà una nova proposta per als nens d’entre 9 i 14 anys: l’Art Vacances. Es tracta d’una iniciativa que ve a completar l’intensiu del Laboratori de les Arts donant resposta a una nova franja d’edat i, tal com a destacat el conseller de Cultura, “a alumnes amb una inclinació per les belles arts i les arts plàstiques que havien manifestat la voluntat de tenir al seu abast cursos d’estiu”.

L’Art Vacances es desenvoluparà en dos torns la primera i la segona setmana de juliol, de dilluns a dijous. Serà un intensiu de les 10h a les 15h que inclourà una classe d’alguna disciplina artística i un taller de cuina en el qual els alumnes cuinaran el dinar que després es menjaran.

Del 2 al 5 de juliol, els alumnes faran mòbils de ceràmica i engalba, estampació Shibori, joieria amb pasta egípcia i paper reciclat. Del  9 al 12, faran ceràmica mural, punts de llibre pirogravats, polseres de cuir i tatuatges de henna.

Les professores seran la Maria Lluelles, la Marta López i la Meri Colell per la cuina.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a la mateixa Escola d’Art. El preu és de 20€ per dia i 70€ la setmana sencera.