Notícies


Presentada la 51a Temporada de Teatre conjunta

El Comú de Sant Julià de Lòria i el Comú d’Andorra la Vella han presentat la 51a edició de la Temporada de Teatre conjunta, que s’iniciarà aquest dijous i clourà amb l’obra ‘Els pastorets’ al desembre. Enguany, la Temporada compta amb un total de nou obres repartides entre la parròquia laurediana i la capital.

El conseller de Cultura, Josep Roig, ha apuntat que és un plaer poder presentar plegats aquesta programació conjunta amb bons resultats. De la mateixa manera, el cònsol menor d’Andorra la Vella, Marc Pons, ha fet palesa aquesta bona sinergia entre ambdues administracions, que ja fa 26 anys que es va iniciar. A més, el cònsol ha indicat que la programació és “equilibrada” i presenta una varietat molt bona d’obres.

El cap d’àrea de Cultura d’Andorra la Vella, Jan Cartes, i la cap d’àrea de Sant Julià, Elisenda Palomares, han desgranat el conjunt del programa. Per part d’Andorra la Vella proposen l’obra TRIWAP per encetar la programació el pròxim 5 d’octubre i ho presenten amb col·laboració de l’ambaixada francesa al Teatre Comunal. El preu de l’entrada és de 10 euros.

A continuació, serà el torn el 12 d’octubre de l’obra ANIVERSARI,amb la producció de l’Escena Nacional d’Andorra. Aquesta proposta està dirigida per Juanma Casero i ens explica la història d’una família, que després d’un any sense veure’s, es tornen a retrobar per celebrar l’aniversari d’un d’ells. El preu de l’entrada és de 10 euros i es representarà a l’Auditori Claror.

La tercera representació tindrà lloc el 16 d’octubre amb la lectura dramatitzada d'ANDORRA DE MAX FRISCH al Teatre Comunal d’Andorra la Vella. En aquest cas, l’entrada serà gratuïta.

A finals d’octubre, es presenta la proposta LA BATALLA, emmarcada dins els actes del ‘Otoño cultural de la Embajada Española’. La peça explica l’emigració a les Canàries, un viatge al passat de l’autora que va voler reconstruir la història de la seva àvia, que va criar el seu fill sola mentre el seu marit buscava fortuna a Amèrica. El preu de l’entrada és de 10 euros i tindrà lloc a Sant Julià.

Andorra la Vella proposa pel 2 de novembre MENÚ TEATRAL ALÍCIA. En aquest cas el preu de l’entrada és de 20 euros.

Pel mes de novembre, Sant Julià aposta per l’obra LA TREVA, una tragicomèdia que explica la història d’un grup d’amics i reflexiona sobre l’amor, el periodisme i els corresponsals de guerra, amb un elenc d'actors de categoria: David Selvas, Ramon Madaula, Clara Segura i Mima Riera. El preu és de 22 euros.

Per a finals de novembre, Andorra la Vella proposa QUIN/A CONY/A al preu de 12 euros i la penúltima obra serà CABARETA al Teatre Comunal amb una entrada de 20 euros.

La Temporada clourà amb la tradicional obra nadalenca, ELS PASTORETS. Enguany amb un renovat equip directiu, composat per Juanma Casero a la direcció, i Irina Robles a l’ajudanta de direcció. S’aposta per un estil clàssic, familiar i emotiu que ajudi a l’espectador a tornar-se a emocionar amb la màgia que aquesta obra desprèn.

Cal destacar que Sant Julià continua apostant pel projecte del ‘Mos & Teatre’.

Les localitats es poden adquirir a la web www.morabanc.ad/entrades, en el cas de l’obra ‘Aniversari’ també es pot comprar a www.codetickets.com. A banda, també es poden trobar a la Llacuna d’Andorra la Vella i al Centre Cultural i de Congressos Lauredià. A més, també es podran comprar una hora abans de l’actuació a l’espai d’actuació.