Notícies


Prop d'un miler de persones es llencen pel tobogan d'aigua de la Festa Major

El tobogan d'aigua gegant s'ha convertit en un dels principals atractius del què portem de Festa Major. La prova en són les prop de mil persones que s'han donat cita al carrer Lòria durant aquest dissabte i diumenge a la tarda per gaudir de l'aventura. 

L'èxit de l'atracció, que enguany es presentava entre les principals novetats introduïdes al programa d'actes, ha fet necessària l'ampliació de l'horari previst inicialment. Dissabte, més de 200 persones van gaudir dels 85 metres de pendent lliscant per damunt el riu d'aigua. Per tal de fer més àgil l'activitat i reduir al màxim el temps d'espera, la conselleria de Cultura ha avançat aquest diumenge l'obertura de l'activitat una hora i el tobogan ha començat a funcionar a les 4 de la tarda fins a les 8 del vespre.

Magrat que es tractava d'una atracció pensada inicialment per als menuts i joves, els més grans han rescatat l'esperit d'aventura i diversió per gaudir de l'experiència. Finalment, el tobogan d'aigua ha esdevingut un espai per gaudir dues tardes de Festa Major en família.