Notícies


Roda de premsa del cònsol major per informar sobre les actuacions després de l’esllavissada a la Portalada el dissabte 10 d’agost

El cònsol major, Josep Miquel Vila Bastida, s’ha adreçat avui als mitjans de comunicació per explicar quines han estat les prioritats del comú després de l’esllavissada que va afectar la zona de la Portalada, sobretot els grans magatzems Punt de Trobada.

Ha posat en relleu que en tres dies s’ha aconseguit, gràcies a la col·laboració dels tècnics dels diferents cossos que hi treballen, recuperar un trànsit fluid i segur. La CG1 és l’artèria principal, com ha dit el cònsol, del trànsit de vehicles al Principat. Un esdeveniment com el del passat dissabte, amb la tallada de la carretera, representa repercussions negatives en un moment de l’any especialment important pel comerç i els negocis del principat.

El cònsol major ha volgut felicitar totes les persones que hi treballen i ha agraït la col·laboració del cos de Bombers, Creu Roja i Protecció Civil per la seva gran ajuda en aquests dies.

Els aspectes que fan referència a les possibles responsabilitats seran avaluats a partir de la setmana que ve.