Notícies


Ses Majestats captiven centenars de nens i nenes en la seva visita a Sant Julià de Lòria

Centenars de nens i nenes han donat una calorosa benvinguda als Reis d'Orient en la visita que cada any fan a Sant Julià de Lòria el 5 de gener. A més a més, els més menuts han omplert el Centre Cultural i de Congressos Lauredià per poder entregar la carta amb els seus desitjos a Ses Majestats.

A primera hora de la tarda, els Reis d’Orient, acompanyats pel cònsol menor i alguns consellers del Comú, han començat la seva tradicional visita a Sant Julià per l’escola bressol L’espill. Seguidament, Ses Majestats han compartit un berenar amb els padrins i padrines de la Llar de Lòria on el cònsol menor, Julià Call, ha volgut “brindar per la il·lusió”. 

Ja a les sis de la tarda, Melcior, Gaspar i Baltasar han pujat a les seves carrosses per començar el recorregut de la tradicional cavalcada que els ha portat per bona part dels carrers centrals de la parròquia i on, junt amb els patges, han llençat caramels que han estat recollits tant per a nens com per a adults. 

Enmig del trajecte, però, Ses Majestats han baixat de les seves carrosses per dipositar en l’establia situada davant de l’antiga Casa Comuna els regals que cadascú portava per al nen Jesús.

Una hora més tard de l’inici, els Reis d’Orient han arribat a la plaça de la Germandat on els nens i nenes s’han pogut fer fotografies i acostar-se al seu rei preferit per fer-li entrega de la carta amb els seus desitjos. Tots tres asseguts als respectius trons reials han rebut un per un, i amb la paciència que els caracteritza, a la nombrosa canalla que esperava amb impaciència al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.