Notícies


Sessió ordinària del Consell de Comú del 20 de desembre de 2018

Casa Comuna ha acollit la darrera sessió ordinària del Consell de Comú de l’any que ha començat amb diferents reconeixements.

El Comú ha volgut retre un homenatge als nou lauredians que van prendre part als Jocs Special Olympics La Seu d’Urgell – Andorra la Vella que van tenir lloc el passat mes d’octubre. Aina Barón amb natació, Sandra Carvalho amb bàdminton, Pere Casal amb judo, David Ramon De Heras amb bàsquet, Alberto Morales amb futbol, Laura Pérez i Míriam Pons amb petanca, Nàdia Roser amb judo i Jordi Tarifa amb petanca. En nom de la corporació el Cònsol Major, Josep Miquel Vila, els ha lliurat un trofeu commemoratiu.

D’altra banda, també s’han fet diferents reconeixements a treballadors pels serveis prestats a la corporació. S’han atorgat 3 medalles pels 25 anys de feina al Servei de Circulació així com 7 obsequis a funcionaris que han complert un quart de segle al seu lloc de treball i 5 a funcionaris que s’han jubilat aquest 2018.

També s’ha aprovat un suplement de crèdit per un import de 300.000€ destinat a la concessió d’un préstec a la societat Camprabassa, S.A. per fer front a les necessitats de tresoreria a conseqüència de pagaments no previstos en el pressupost 2018.

En matèria d’urbanisme, s’ha aprovat la modificació del Pla d’Ordenació i Urbanisme parroquial i l’adjudicació de dos edictes concurs, el de la rehabilitació de Casa Comuna i el de la realització d’un passeig al llarg del riu Valira des del casc urbà i fins a la frontera.