Notícies


Vespre de microespectacles

Si la setmana passada els Vespres d'Estiu van descobrir Fontaneda, avui serà el torn del centre del poble. Amb inici a les 22h a Casa Comuna, l'activitat itinerant constarà de tres propostes: 

- Racons essencialment femenins. Una creació de Cristina Pericas interpretada per Sito Adran, Ivan Duran i Lua Menesses que permetrà descobrir les peripècies de la Marta, una noia que treballa en una feina tradicionalment destinada als homes. 

- La Dama Blanca o els desavantatges de ser un fantasma famós. Una peça de microteatre interpretada per Elena Santiago i amb Jaume Viñas a la direcció que gira entor de la llegenda de la Dama Blanca d'Auvinyà. 

- Primera Suite de Johan Sebastian Bach per a Violoncel Sol i Dansa. Una peça escènica a càrrec de Mireia Planas al violoncel i Marta Moran com a ballarina. Uneix la primera Suite de Bach amb la vessant més expressiva de la dansa contemporània. 

- Elles (nosaltres). La Melancòmica, sota la direcció de Mireia Casado i amb els intèrprets Paula Joseph, Agnès Jabbour i la mateixa Casado, presentaran una proposta de microteatre carregada d'humor i sàtira sobre les dones. 

L'activitat inclou la visita a l'església de Sant Julià i Sant Germà i finalitzarà amb un petit mos. En cas de mal temps, es farà al Centre cultural i de congressos lauredià. 

Com que la capacitat és limitada, s'ha de fer reserva prèvia a la consergeria del Centre.