Notícies


Vespres d'agost

A l'agost, els Vespres d'Estiu adopten un altre caire combinant la música i l'oferta del Museu del Tabac amb les llegendes. 5 propostes que faran les delícies de ciutadans i visitants. 

La segona tanda de Vespres d'Estiu arrencarà el dijous 1 d'agost al Museu del Tabac amb una triple aposta: visites nocturnes guiades al Museu, visites lliures a la retrospectiva de Robert Capa i el concert "Una vetllada de pel·lícula" a càrrec del quartet, Ensemble Ad Libitum al jardí. Com que la capacitat és limitada, per assistir-hi cal fer reserva prèvia al 741545. 

Després de l'èxit de les darreres 5 edicions, tornen les Llegendes misterioses sota la llum de la lluna que enguany canvien de dia. Passen de fer-se els divendres als dimecres de tot el mes: els dies 7, 14, 21 i 28. Un dels objectius és que en puguin gaudir més els visitants. De fet, l'edició passada hi van prendre part unes 200 persones, el 70% de les quals del país. 

Com a novetat, aquesta any les Llegendes introduiran el tema de la bruixeria. La narradora, titellaire i actriu, Assumpta Mercader, convidarà als assistents a fer una passejada nocturna pel poble tot descobrint llegendes, històries i anècdotes com la de la Dama Blanca. Un dels objectius és, a través de la narració i amb l'acompanyament de la música dels Pardals, fer arribar el nostre patrimoni immaterial. 

El recorregut començarà a les 22h a Casa Comuna i passarà per l'església i el barri antic amb la font Cóms. Totes les sessions finalitzen amb un traguet de Ratassia de la Carmeta i un mos de coca. 

Es tracta d'una activitat recomanada per a adults i públic infantil a partir de 8 anys. Les reserves s'han de fer a l'oficina de turisme de la plaça Laurèdia, o bé trucant 744045.