Notícies


Vespres d’Estiu, també als quarts

El proper 2 de juliol començaran els Vespres d’Estiu. Una 17a edició que arriba marcada per diferents novetats. La més destacada és l’aposta per portar espectacles als quarts. Segons ha indicat el conseller en la roda de premsa, s’ha optat per “descentralitzar els Vespres cap als quarts i així oferir als assistents nous espais, un entorn diferent del que és habitual a més d’un ampliació a altres disciplines: la micordansa i la música”.

Aixirivall, Auvinyà i Nagol seran els escenaris dels 3 Racons d’aquest mes de juliol. Es tracta d’activitats itinerants i guiades que inclouran microteatre, microdansa, concerts i visites a les esglésies i que permetran, segons la cap de Cultura, Elisenda Palomares, “descobrir diferents espais de cada quart a través d’una proposta dramatúrgica i fantasiosa acompanyada de música”.

Amb una clara aposta pels actors i músics del país, el projecte dels Racons està liderat per les lauredianes Cristina Pericas i Natàlia Garrido que s’han envoltat d’actors i músics andorrans i de fora. Hi podran prendre part 60 persones, 30 podran sortir en bus des de Casa Comuna i 30 més podran accedir a l’activitat al quart mateix.

- 3 de juliol – Racons d’Aixirivall, “Odissea: els passos perduts“, ”Les molt il·lustres” i concert del duet Dolce Corda – Itinerant

- 10 de juliol – Racons d’Auvinyà, “Adopta un freak”, “Love me tender”’ i concert de La Sonsoni – Itinerant

- 17 de juliol –  Racons de Nagol, “Ninis II”, “Roulettes” i concert de grup White Heaven – Itinerant

Aquesta edició, també es vol donar continuïtat a les activitats d’anys anteriors. En el cas del cinema, la primera estarà dedicada al cinema andorrà amb la projecció de 4 curtmetratges, un dels quals dedicat a Sergi Mas, i de diferents temàtiques: etnogràfic, costumista, sobre natura, d’humor i sàtira.

- 2 de juiol - Vespre cinema andorrà: "Sergi Mas", "El pic d'Arcalís, la muntanya solar", "La vida quotidiana. Territoris de la memòria. 70 anys de cinema d'Andorra", "L'oude Fabergé" - Plaça Major

- 09 de juliol – “Wonder”- Plaça Major

- 16 de juliol “La tribu” - Plaça Major

Com és habitual, totes les activitats són gratuïtes i, en cas de mal temps, s’han previst ubicacions alternatives.

Aquest any, els Vespres d’Esport compten amb 3 propostes:

- 4 de juliol – Txikung – Plaça de la Germandat

- 11 de juliol – Zumba – Plaça de la Germandat

- 18 de juliol – Salsa&Bachata – Plaça de la Germandat

A l’agost, tornaran les "Llegendes misterioses sota la llum de la lluna” i la música en col·laboració amb el Museu del Tabac.