Notícies


Nahuel Carabaña i Dayane Huerta s’imposen a la Sant Silvestre disputada sota un intens fred

La jove promesa de l’atletisme andorrà Nahuel Carabaña va aconseguir la victòria en la Sant Silvestre que s’ha disputat aquest divendres dia dels Sants Inocents sota un intens fred. L’ex atleta del CAVA va invertir un temps de 7 minuts i sis segons en recórrer els 2.100 metres del recorregut i va creuar la meta de la plaça de la Germandat per davant de Guillem Campeny.

 

Més informació

La parròquia es prepara per viure una nova edició de la popular cursa Sant Silvestre

Per segon any consecutiu el centre comercial Leclerc Punt de Trobada serà l’escenari de sortida de la popular cursa atlètica Sant Silvestre que ja arriba a les 26 edicions. Ni les baixes temperatures que s’esperen per a la nit d’aquest divendres 28 han dissuadit els inscrits que, segons les fonts de l’organització superaran còmodament els 755 de l’edició 2017.

Com sempre, el format de la cursa ofereix dos recorreguts per a tres categories: la baby, els participants de la qual completaran 300 metres entre la plaça Major i la plaça de la Germandat; i la júnior i absoluta que té una distància de 2.100 metres amb sortida al centre mencionat anteriorment i arribada al mateix punt que la dels infants. Les inscripcions es poden formalitzar fins les tres de la tarda d'aquest divendres. Més informació a https://santsilvestre.centreesportiusantjulia.ad/ca/

 

Més informació